Sweet sugar.

Åh vad mysigt, det regnar och åskar ute. Såg precis en blixt, hihi. Kom precis hem i alla fall, har varit ute och fixat lite saker inför imorgon (VALBORG!) bla. Åh kommer bli så grymt, ska även in till stan efter skolan för att hitta något att ha på mig, kanske sola också.
Förresten, klarade mitt andra företagsekonomi B prov , kalkylering. Är så stolt, det första provet gick hur bra som helst men den här delen hade jag världens huvudvärk när jag skrev. Är jätteglad i alla fall, kalkylering är sjukt jobbigt.

Köpte schampoo och håringpackning igår hos frisören, 109:- & 205:-. Hårinpackningen är grymt bra, rekomenderas verkligen!


Gosh!


Snart är dom mina, så jävla snygga! DÖR.


Snygging.

Snyggingen ser man ju överallt nu. And I like it.
Kärlek till vädret idag, typ sommar. Var vid Västerbron idag med klassen, efter det blev det lite shopping, träffa en sötnos också. Nu har jag precis duschat, har lite ångest på vad jag ska ha på mig på valborg. Ska förbi Slussen typ imorgon eller torsdag och kolla. Det finns så söta affärer där. Valborg ska i vilket fall bli bäst, det blir varmt då också. Puss.

This is real love.


Puss på mig

I'm home. Sitter och kollar på Hollywood fruarna, måndagens höjdpunkt. Imorgon ska jag vara i stan hela dagen med klassen i det fina vädret, sjukt härligt. Ska strax duscha och smörja in mig med körsbärs body butter, härligt. Måste läsa en äcklig bok också, åh orkar inte den. Puss. ♥

Trött.

Det känns som att jag inte varit hemma på år, så skönt att komma hem. Sov hos Sofias pojkvän i natt med Sofia och andra. Åkte dit i natt efter Bounce som förovrigt var GRYMMA och allt i stan. Är sjukt trött just nu, puss.

Friday!

Kom precis hem, var ute och fixade lite saker. Ska strax börja fixa mig inför kvällen, äntligen fredag! Och imorgon blir det Bounce i Globen, direkt efter Bounce möter jag upp tjejerna och drar på fest i typ Stureby. Helgen kommer bli gryyym. PUSS!

Men tjena.


Dagen innan The day.

Kom precis hem. Shoppade lite med mami efter skolan och sen åkte jag och fixade lite inför imorgon. SUPERHEMLIGT. Hihi, puss.

BH från Twilfit, Body Butter från The body shop. Älskar den! Fotmask som man fick på köpet, cute.

Väldigt gamla bilder!

Eftersom jag har nästan har haft 200 besökare idag och jag är så snäll så ska ni få väldigt gamla bilder. Haha gud! Har värre, men vågade inte lägga ut dem. Är hos mami nu och där har jag alla gamla bilder. Puss.


Snygg pose ju?


Haha vad gör jag?


PUSS.

Kom precis hem från skolan, ska bara fixa mig lite sen drar jag igen. Och bara så ni vet längtar jag galet mycket till sommaren. Extra mycket idag faktiskt. Förutom att springa runt i Stockholms gator typ varje dag, umgås med mina snyggingar, fika sjukt mycket, titta på snygga killar *thihi* och roa mig så tror jag dessa underbara ställen blir av: Gotland, Göteborg, Västkusten, Sandhamn(?), Skara och dalarna maybe. Åh så härligt, och åååh vad brun jag kommer bli. Puss puss.

http://www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2010/01/megan-fox-armani-07-418x540.jpg


The hills season 7

Åh längtar, snart har sista säsongen av The hills har premiär på mtv.com. Can't wait. Tycker det är synd att Heidi har opererat sig alldeles för mycket, hon såg ju sjukt mycket bättre ut innan?


Sunday shopping

Kom precis hem från Skärholmen, är helt slut och endå var vi bara där i nån timme. Har ont i huvudet, i halsen och är trött i hela kroppen. Jag är nog fortfarande ganska sjuk, har varit det ända sen i onsdags. Borde nog tagit det lugnare de här senaste dagarna för jag orkar inte vara sjuk imorgon.

Bikini 290 :- Twilfit, Leggins MQ 199 :- plus en skinnjacka och solglasögon från MQ köpte jag.


Sexy lips, dirty hips, nice ass, high class, sexy smile, swedish style.

Är på bra humör, även fast jag har ont i halsen. Ge mig fredag nu.


Tisdag!

Kom precis hem. Är på världens bästa humör. Jag slutade ett idag, åkte till Farsta och var där ett tag. Ikväll blir det mys framför Desperate och alla andra underbara program, hihi. Är ledig imorgon också, så niiice! PUSS!

http://www.babychums.com/wp-content/uploads/2009/11/adriana_lima.jpg



Dirty Talk.

Kom precis hem och är jättetrött. Jag vill bara mysa i soffan hela kvällen men tyvärr så måste jag plugga. Har redovisning imorgon, åh orkar inte. Vill verkligen inte att lovet ska vara slut. Jag är verkligen sjukt seg och har ingen aning hur jag ska orka med allt plugg. Just nu har jag bara negativa tankar typ, eller juste. Wipeout ikväll plus Ballar av stål, jo jag blir nog på bättre humör. Pusssss.



Life is beautiful.

If someone you love hurts you, cry a river, build a bridge and get over it.

Godmorgon. Jag somnade runt fyra inatt och vaknade runt tio imorse och inte kunde somna om. I-landsproblem. Jag tittade i alla fall på filmen Jennifers body när jag vaknade. Med Megan Fox bla. Bra film faktiskt, lite wierd ibland bara.
Ska strax börja fixa mig och ta mig till Skärholmen. Ikväll får vi se vad som händer, sista kvällen nu innan skolan man kan göra nåt på liksom. Puss!

http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/jennifers_body_megan_fox_bloody.jpg

Bild från the movie.

Monday

Sov hos en kompis i Hökarängen i natt och även jag fick se SNÖ när jag vaknade, i April också. Men snön är nog borta till imorgon, vill ha min älskade vår här.
Idag ska jag i alla fall ta det lugnt under dagen för jag är så sjukt trött, sen ikväll drar jag nog ut. Puss på dig.


Utgång

Glad påsk sötnosar! Har fått jättefina påskpresenter plus godis, underbart. Nu blir det utgång, har precis fixat mig. Skönt att dra ut när det är ljust, älskar våren!
Ha en bra lördag, puss.

Take it, take it, baby, baby


Nothin' On You


FREDAG.

Just nu sitter jag hemma hos mamma, ensam. Hon är i Sandhamn på spa, åååh avis? Ja. Strax kommer pappa och hämtar mig. Fredag idag också, härligt. Puss.

Bjuder på en gammal bild, hihi.


ÅH LOV!

Jag är ensam hemma, familjen drog till stan så jag passar på att ha högsta volym med massa härliga låtar. Ska fixa mig nu, sen drar jag. Kommer hem imorgon då jag förhoppningsvis träffar mina brudar, ja så måste det bli. Fan vad bra detta lov ska bli med alla snyggingar. ÅÅH NU KÖR VI! hihihi

RSS 2.0