Sex on the beach.

Ge mig fredag, man blir så sjukttrött av att jobba. Jobbar på min mammas mans företag, han är revisor. Bara tre dagar kvar nu, sen är jag fri, hihi. Men får mycket cash i alla fall så det är nice.
Ska strax ringa en kompis och sätta mig ute i solen, älskar vädret. PUSS.


Yesterday.

Midsommarafton igår. Åkte först ut till Nykvarn runt ett till några som bodde i ett jättestort hus. Sjuktfint. Åt lite lunch och jordgubbar och träffade folk, runt sju drog jag hem igen och fixade mig. Senare blev det fest, trevligt.
Nu ska jag ligga och kolla på The hills och The city och sen får vi se vad som händer. Det är faktiskt lördag och imorgon kommer Sofia hem från Thaaaailand, ååh vill också vara SUPERbrun. PUSS!



Of all the lies I’ve heard, ‘’I LOVE YOU’’ was my favorite.


This is a lovely day.

Har solat i två timmar med sis, blev lite brunare. Ska sola lite till nu när solen kom fram igen innan jag drar in till stan och äter. Igår var faktiskt jag och Alexandra och såg när Twilight Taylor och Kristen kom till Hovet, gosh han är så himla snygg! Jag dog, alla dog.
Kisses.


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now.


Airplanes


mobilblogg

vi sitter just nu i skara och solar, sjuktnajs. Bloggar från mobilen. Har solat sen klockan elva och börjar bli riktigt brun nu! Snygga killar överallt plus att det är riktigt skönt i poolen! Puss puss puss.

Snygging.


Summer

Naaaajs med sommarlov! Måste visa lite saker jag shoppat de senaste dagarna innan jag drar ut.


Sololja


Båda är från ZARA & båda sitter så himla snyggt på mig!


Underkläder från H&M & strumpor från Indiska


Svart tröja med puffärmar från ZARA

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime

Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby

Hi hi hi.

Nu har Alexandra precis gått, har varit med henne hela dagen lite överallt. Vi har sett tusen studentflak, två år kvar nu! Vi var i Tumba också och fixa en sak, senare drog vi hem till mig. Nu äter hon värsta middagen med sin ''boyfriend'', hon ville att jag skulle följa med för att det inte skulle bli en pinsam tystnad. Haha.
Imorgon slutar jag i alla fall ettan, och det ska såklart firas hela dagen, kvällen & natten. Puss på dig.


Min bikini kom igår, är kääär.


Alexandra hihi


We no speak Americano.

Har varit i stan hela dagen, firat nationaldagen lite med att ha en flagga på kinden, gulligt. Har suttit vid vattnet i Gamla stan och ätit jorgubbar och varit lite överallt. Vi gick också runt typ hela Söder och det är så sjukt skönt med sommar. Imorgon ska klassen möta andra ekonomi klassen i brännboll och på tisdag är jag ledig, sen på onsdag slutar jag ettan, helt sjukt vad tiden gått fort!
Nu ska jag äta brownie och prata med en sötis. Puss.

Love.

Sitter och kollar på Desperate housewives, Alexandra har missat halva. Hahaha. Imorgon är jag ledig, så jag ska till frissan och slinga håret. Sen får vi se vad som händer, måste skriva klart några uppgifter också så jag blir fri. Ska bli så sjukt skönt med sommarlov, är hur taggad som helst. Har typ jättemycket planerat, ååh jag längtar. Puss.

http://www.humorfeminista.com/chicosguapos_archivos/freddie_ljungberg_12/1_freddie_ljungberg_modelos_calvin_klein.jpg


RSS 2.0