Sunday sunday

Men hej snygging. Sitter i köket med systers nya mjukisdress som jag är kär i. Har lite ångest över att jag börjar åtta imorgon eftersom jag alltid börjat ett på måndagar, well well. Ikväll ska jag mysa till Jersey shore. Helgen var nice men kunde varit bättre, nu ska jag fixa lite saker. Puss

http://politicspolitrix.files.wordpress.com/2010/05/moderaterna-300x300.jpg

Grym dag.

Hej snygging. Har precis ätit en väldigt god middag, innan det har jag bla varit i Skärholmen och shoppat, varit i skolan och så. Förövrigt så har Sandra fixat en snygg kille till mig (BÄST FÖR HENNE ATT HAN ÄR SNYGG, skoja) och det är fredag imorgon, redan? Shit nice. Men nu ska jag titta på idol, puss!

Love.


Sunday.

Hej sötnos! Har precis tagit en skön dusch och nu tittar jag på Ensam mamma söker, haha. Imorgon börjar jag ett och efter det ska jag till stan för att lämna tillbaka ett par skor jag köpte i fredags, har hittat ett par andra jag hellre vill ha. Köpte även ett par nya skinnhanskar från Scorett som kommer passa mig perfekt nu i höst. Så snyggt till en skinnjacka. Ha det bäst! Puss.


Pusskalas.

Har tittat på Idol och ätit hallonpaj, mys. Är så himla glad, och jag vet varför. Ska strax fixa mina naglar och planera lite inför morgondagen. Puss.




Snygging



RSS 2.0