Dynamite.

 

Kom hem igår från Öland, så himla skönt att vara hemma. Nu ska vi in till stan och shoppa inför Sunny Beach på tisdag, puss.


Sunny beach.

Kom precis hem från Böda sand. En skitfin strand här på Öland, vit sand, fint vatten och fullt med folk. Där såg man ju lite kändisar, snygga killar och annat gott. Btw, om en vecka drar jag till HÄRLIGA Sunny beach i Bulgarien! Kommer bli sjuuuuktnice. Snart är jag hemma i Stockholm igen för att träffa mina sötnosar innan jag åker. PUSS.

http://www.blueflag.org/images/beachimages/bulgaria/sunny%20beach/Sunny%20Beach6.jpg


Öland imorgon.

Väskan är packad, imorgon drar jag till härliga Öland och är hemma på fredag igen. Datorn är självklart med, min älskling ju. Nu ska jag fixa mig och dra ut i det mindre härliga vädret. Hihi puss.




Stockholms veckan

...Önskar att jag var där och att jag var 18, två år kvar. Kanske simmar dit från Öland och smiter in, vi får se. Är hemma nu från Skara, skönt men kommer sakna stället, hihi snyggingar där.
Ska fixa mig och dra in till stan, puss puss!


Allt är underbart.

Har varken tid eller lust att blogga nu under sommaren, man gör saker all the time och imorgon drar jag till Skara sommarland med bästa Alexandra och fleeer. Kommer bli så grymt, speciellt i min nya bikini jag köpte igår. Träffa nytt folk, komma bort från Stockholm ett par dagar och bara ha det så himla bra. Längtaaar. På lördag drar jag till Öland också, sen är jag hemma i några dagar och kanske drar till Skärgården med ett par kompisar sen blir det Alexandras landställe och därefter utomlands, vart är inte säkert än. Nu ska jag kolla på Paris BFF. Puss.

 

Min nya bikiniunderdel, favoritparfymen, nya hörlurarna som ger bästa basen och lacket från Make up store som jag är helt kär i.



Yeah

Mys mys. Jag kan knappt prata, är sjukthes, har aldrig varit så här hes förut. Men den är värt det, vi var ju tvugna att sjunga med till ALLA dessa härliga sommarplågor på kryssningen. Sjuktkul, härliga killar, god mat, fina Skärgården, mer solbränna och mycket mer.
Sitter just nu och kollar på Taking the stage, har varit ute och solat. Ska nog fixa mig snart och dra ut om jag orkar, vill inte vara sjuk. Föresten, imorgon eller kanske idag ska jag göra en hemlig sak som jag visar sen, hihi puss!



Sick.

Jag hatar verkligen att vara sjuk, speciellt på sommaren då det är fint väder och alla är ute och roar sig utom jag. Jag funderar på att dra in till stan ändå och strunta i att jag är sjuk. Är redan galen även fast jag bara varit sjuk i en dag. Men i alla fall, på onsdag blir det kryssning med en hel del, sjuktkul! Sen är en hel del annat planerat. Men nu ska jag fixa mig och tvinga mig in till stan. Puss.


GAAAH! FRIDAY!

Ni ska bara veta hur glaaad jag är! Sista dagen på jobbet var idag, hur skönt som helst. Efter det köpte jag världens finaste skor från Scorett och andra underbara saker. När jag kom hem hade precis pappa kommit hem från Portugal så jag fick en Escada parfym, han var där på jobbresa. Och nu ska jag äta världens godaste middag och senare blir det FEEEST, aaah är så taggad. Musik på högstavolym. PUSS! Älskar aallt.

RSS 2.0