Lördag.

Har precis ätit grekisk mat pappa köpte till mig, så sjukt gott. Ikväll blir det nog fest i Odenplan. Lovet har börjat bra och det kommer bara bli bättre.
Nu ska jag fortsätta lyssna på min spotify lista och mysa, puss!

Friday!

Äntligen fredag och lov! Lovet ska bli grymt, jag har valt att inte följa med familjen för att åka skidor nästa vecka, ska istället umgås med mina kompisar och ha det grymt kul.
Ikväll åker jag in till stan och möter D. Imorgon ska jag träffa mina snyggingar och vad vi ska hitta på är hemligt, än så länge. Puss!

Puder.

Jag är jätteförkyld och har haft feber, var hemma från skolan idag och imorgon är jag ledig. Hoppas verkligen jag hinner bli helt frisk till helgen. Vill absolut inte vara sjuk under lovet, som förövrigt kommer bli grymt.

Tänkte tipsa om ett puder jag har använt i över två år, den är från Make up store och Blondinbella tipsade om den nyss. Den kostar mellan 250 och 300 kronor och jag köpte den jag använder nu i december 08 och jag har använt den varje dag sen dess och det finns fortfarande puder kvar! Den är otroligt prisvärd och grymt bra. Man får en naturlig brun skinande färg, supersnyggt!


Monday.

Godmorgon. Mitt humör är på topp idag även fast jag är förkyld och sl suger. Jag vill bara ha sommar just nu, då skulle allt bli så bra.
Men nu blir det sista veckan i skolan innan lovet. Let's go! Vi hörs snyggingar. Puss!

Friday!

Äntligen fredag! Jag har träningsvärk, ont i huvudet och är trött men ändå sjukt taggad inför kvällens planer. Det kommer bli grymt och vi ska dansa and shake that ass som galningar as usual. Haha, men nu ska jag duscha och fixa mig. Sen möter jag upp mina snyggingar, PUSS!

Onsdag.

Godmorgon sötnosar. Ska strax möta upp Gabriela för att ta oss till skolan. Vi har aktivitetsdag och ska som sagt träna arobics och spinning på Friskis & Svettis i Hornstull. Senare ikväll ska jag träffa några kompisar, mys på det. Pussss!

 


I want summer.

Give me! Jag vill ha denna klänning! Jag vill också ha sommar, värme, sol och solbränna. Gud vad brun jag kommer bli i sommar. Så himla snyggt, plus solblekt hår. Åh, allt kommer vara så underbart. Och det är bara 3-4 månader kvar vilket kommer gå fort.

Från Stylebystars.se, så snygg klänning!

Night.

Har precis letat upp min USB där jag har mina bilder från min förra dator, alltså fjortis bilder. Ska strax börja fixa med dem och hoppas verkligen att det funkar. Skulle vara sjukt kul!
Imorgon har vi idrottsdag så först ska jag och tjejerna träna Arobics och därefter blir det spinning i Hornstull och lunch på tacobar med Elin (som läser min blogg, hihi). Bäst för er brudar att ni kommer till skolan imorgon!
Puss!

Tisdag.

Godmorgon! Jag börjar 11.45 idag, jätteskönt. Har precis duschat och kollat på alla avsnitt av Glamourama, börjar fastna för den serien. Kanske beror på att man får se mycket av Paradise deltagarna? Nej jag vet inte.
Idag har jag två jobbiga lektioner och slutar vid två, då jag måste hem och plugga Företagsekonomi B som vi har prov i på fredag, gaah. Sen kanske det blir stan. Vi hörs! Puss!


My sister.

Blir så irriterad. Min lillasyster var på kryssning nu i helgen och hade smygit in i mitt rum och tagit en dyr tröja av mig utan att fråga? Sen när hon kom hem idag frågar jag ifall jag kan kolla i hennes väska så springer hon in i badrummet och gömmer min tröja och sen kommer ut med väskan. Hon sa att hon inte hade tagit med sig den men sen så erkände hon och hämtade min tröja efter ett tag. Hon är 12 år och redan är sjukt jobbig, vill inte ens tänka på hur hon kommer vara om några år om hon inte lär sig. Och det här är inte första gången.
Det värsta är att hon ljuger om det också, åh. Aja, nu kommer hon inte få låna mina kläder på ett bra tag. Mohaha.
Ska sluta skriva nu och fixa mig, puss och ha en bra Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag ♥

Sov hos Daniel igår och kom hem för ett tag sen. Ikväll kanske det blir bio eller middag på restaurang, vi får se. Måste plugga också, usch. Men tar tag i det strax så jag har det gjort. MÅNGA PUSSAR!


Lördag.

Gud, det känns som söndag idag, jag har ju varit ledig ända sen i torsdags. Så skönt!
I t-centralen idag såg jag och Daniel paradise Andreas, så snygg! Plus att han är från Gbg, älskar deras dialekt, iallafall killarnas.
Idag vet jag inte vad som händer, planerna sprack men jag tänker inte sitta hemma på en lördag. Det löser sig. Puss!

FRIDAY!

Mitt nagellack jag köpte från Make up store (inlägget under) rekomenderar jag verkligen! Naglarna får en fin glans med lite rosa i.
Ikväll drar jag till stan och sover där, kommer hem imorgon med lite updates. Vi hörs snyggingar! Puss!

En gammal bild på mig från sommaren 2008.




Friday morning.

Jag var ledig från skolan både igår och idag, så himla skönt. Extra lång helg liksom.
Igår var jag och några kompisar hemma hos Caroline, det var jättelänge sen jag träffade dom, nästan en månad. Shit, men nu ska vi börja planera så vi kan ses samma dagar. Synd att helger inte var längre. Iallafall så är det fredag idag! Äntligen! Helgen ska bli grym.

Lite nytt i garderoben, tröja från Tommy Hilfiger 799:- & nagellack
från Make up store 130:-



T-shirt från GANT 595:-, den sitter superfint på!

8 Februari.

Grattis mamma som fyller 37 år idag. Gud jag är avundsjuk på hennes presenter, haha.
Jag kommer ta tag i bloggen när jag har tid, det är så mycket just nu. I skolan och allt. Puss!

Söndag.

Godmorgon. Jag borde tagit det lugnt i helgen egentligen, jag har blivit mer förkyld och tröttare. Trots det så blir det Snabba Cash idag i Heron City, åh han är så snygg! Puss!


Suterday.

Gud vad trött jag är, förkyld också. Men inget stoppar mig just nu! Ikväll tänkte vi dra till Experience. Blir nog grymt.
Strax ska jag till stan med some people, ska bla köpa lite saker. Kan inte avslöja för mycket. Nu ska jag fixa mig, puss på er!

Torsdag.

Gud, jag slutade 16.40 idag, och började åtta. Sjukt jobbigt. Skulle behöva ett riktigt bra program på tv nu, men det går aldrig något bra på tv på torsdagar. Suck! Iallafall, det är fredag imorgon och jag är grymt taggad! Sen kanske jag och brudarna drar till klubbfesten(?) för gymnasieelever på lördag, om vi inte hittar på något annat. Hoppas verkligen att det bara är folk från gymnasiet där då och inte små fjortisar som springer runt i hotpants?
Well, nu ska jag duscha och ringa en sötnos, puss!


So fly away now, dude.

Just nu mår jag GRYMT bra, allt är så bra just nu. Ska strax hoppa in i duschen och längta lite till fredag. Godnatt sötisar, puss!


Onsdag.

Gud vad skönt det är att sluta tidigt, slutade vid elva idag. Man hinner göra så mycket. Jag satt kvar och pluggade i skolan när vi hade slutat med Gabriela, dock bara i fem minuter och det var mest Gabirela som pluggade. Men jag pluggade Företags ekonomi B när jag kom hem, nu har jag bara matte och svenska kvar.

Förresten så vann Jackie och Patrik igår, typ alla visste innan att det var dem som skulle vinna. Åh de är så söta tillsammans, tycker verkligen att dem förtjänade att vinna. PUSS.

We love house music.



.


1 februari.

Gud, efter skolan gick jag hem och sov tills typ nu. Hade sjukt ont i huvudet men nu är det över. Ska strax äta, sen blir det paradise, äntligen! Kanske träffar en kompis också om jag hinner, vi får se. Vi hörs, puss!

 


RSS 2.0